είσοδος στο B2B
Η Εταιρεία

Η DATA & MEDIA EE ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί μία από τους μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ν.Α Ευρώπης στον χώρο της Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς της αγοράς με προϊόντα και εξειδικευμένες Υπηρεσίες & Λύσεις.

Με ανοδική πορεία 15 ετών στην αγορά, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και εξελίξεις του χώρου μας και παρέχουμε στους πελάτες μας εκπληκτική προστιθέμενη αξία συνδέοντας τους με την καλύτερη τεχνολογία, την καλύτερη στιγμή και στην καλύτερη τιμή.

Εξυπηρετώντας καθαρά και μόνο τους επαγγελματίες των χώρων δραστηριοποίησης μας, συντηρούμε καθημερινά μια από τις μεγαλύτερες on-line Β2Β πλατφόρμες της αγοράς με πάνω από 17,000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς προϊόντων.

Τα αποτελέσματα της πορείας και της συνεχούς προσπάθειας μας για την επίτευξη των στόχων μας, αποτυπώνονται και στα παρακάτω νούμερα:

  • 7,500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα
  • 600+ προμηθευτές παγκοσμίως
  • Δίκτυο 3,800 στενών συνεργατών με καθημερινή αλληλοϋποστήριξη
  • Πάνω από 100 άτομα εξειδικευμένου προσωπικού
  • Αποστολή 500+ παραγγελιών καθημερινά

Στόχος μας να είμαστε ένας από τους κορυφαίους ομίλους στην διανομή προϊόντων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας και να μας εκτιμούν για την υπεύθυνη λειτουργία μας, τις επιχειρηματικές μας αρχές και το πολύπλευρο έργο & υπηρεσίες μας που συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η πορεία στον Χρόνο
2001 – Άνοιγμα του πρώτου καταστήματος λιανικής πώλησης αναλώσιμων στη Θεσσαλονίκη.
2002 - Άνοιγμα τριών επιπλέον καταστημάτων λιανικής πώλησης αναλώσιμων στη Θεσσαλονίκη.
2003 - Επέκταση στην Αθήνα με νέο κατάστημα λιανικής πώλησης αναλώσιμων.
2003 – Είσοδος στην χονδρική πώληση και διανομή αναλώσιμων σε όλη την Ελλάδα.
2004 – Σταδιακή απόσυρση από τη λιανική πώληση και είσοδος στη διανομή προϊόντων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.
2006 – Νέες εγκαταστάσεις 1000τμ, ικανές να στεγάσουν τις αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης αλλά και λειτουργίας.
2008 – Επέκταση της γκάμας των προϊόντων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών με νέες συνεργασίες και νέες κατηγορίες προϊόντων. Πανελλαδική κάλυψη μέσω οργανωμένου τμήμα πωλήσεων, που επισκέπτεται κάθε νομό της Ελλάδας.
2009 – Νέες, σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Αποθήκες και γραφεία συνολικού εμβαδού 4200τμ.
2010 – Ιδιόκτητο εργαστήριο ανακατασκευής μελανοδοχείων TONER & INKJET.
2011 – Σύναψη ισχυρών συνεργασιών με κατασκευαστές και εργοστάσια προϊόντων τεχνολογίας στις Ασιατικές αγορές και στελέχωση ειδικού τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου.
2012 – Προσθήκη νέας γκάμας προϊόντων Τεχνολογίας και επέκταση δικτύου συνεργατών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
2013 – Επένδυση σε νέο πληροφοριακό σύστημα και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με στόχο την μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης των καθημερινών παραγγελιών.
2014 – Ενίσχυση του Εμπορικού τμήματος μέσω στελέχωσης νέων εξωτερικών πωλητών για πιο ολοκληρωμένη γεωγραφική κάλυψη.
2015 – Ανοδική πορεία κύκλου εργασιών μέσω προσθήκης νέων προϊόντων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, με ιδιαίτερη επένδυση στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

^