είσοδος στο B2B
Διανομή Προϊόντων

Η DATA & MEDIA EE είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους Ομίλους της Ν.Α Ευρώπης στην διανομή προϊόντων Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας.

Η γκάμα των προϊόντων που διανέμουμε περιλαμβάνει τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές σε τιμή λύσεις της διεθνούς αγοράς Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας. Σε αυτές περιλαμβάνονται από καταναλωτικά έως εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών τα οποία στηρίζουν την λειτουργία εταιρειών και οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους.

Με ένα δίκτυο 3,800 στενών συνεργατών έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε άρρηκτες σχέσεις με τμήματα μηχανογράφησης & ΙΤ υποστήριξης, καταστήματα πληροφορικής και τμήματα προμηθειών/αγορών προσφέροντας τους πάντα αυτό που χρειάζονται, όταν το χρειάζονται και στην σωστή τιμή.

Στοχεύοντας απόλυτα σε μια σημαντική μείωση του προϋπολογισμού των αρμόδιων τμημάτων, δεσμευόμαστε για τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα και την εγγύηση που συνοδεύουν όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα που διαθέτει η DATA & MEDIA EE στην αγορά πατήστε εδώ.

^